VCH Vijf Sterren Mini Toernooi

vrijdag 25 mei 2018
Natuurlijk is voetbal het belangrijkste ingrediënt van de dag maar om nu te stellen dat het 23 juni alleen maar om voetbal draait? Nou nee, want er is die dag veel meer aan de hand op sportpark Maassenhof in De Boekend.

Muziek, barbecue, een hapje, een drankje, een heuse feesttent, kortom het tweede VCH Vijf Sterren Mini Toernooi is niet alleen een dagje uit voor voetballers maar ook voor ouders, kids of liefhebbers van muziek. De charme van het toernooi is dat iedereen zich in kan schrijven. De teams bestaan uit vier veldspelers en een doelman. Iedereen vanaf zestien jaar kan meedoen. En met iedereen bedoelen we ook iedereen. Dames, heren, gemengde, familie- of vriendenteams, wel of geen lid van een voetbalclub, het maakt in beginsel niet uit. Wie echter wil winnen, moet natuurlijk wel een beetje kunnen voetballen, voor wie dat niet het primaire doel is en sport hoog in het vaandel heeft staan, gelden vanzelfsprekend weer andere normen. Kortom, iedereen is welkom.

De wedstrijden duren een kwartier en worden gespeeld op een kwart van een voetbalveld. “Het vermogen om techniek en samenspel te combineren zal de uiteindelijke winnaar opleveren”, laat vicevoorzitter van VCH, Wil Crijnen, desgevraagd weten. “Natuurlijk gaat het ook om strijd op de velden maar de sfeer en gezelligheid er omheen spelen minstens een even belangrijke rol.”

En daar hebben ze bij VCH goed over nagedacht. Er wordt geen entree geheven en de prijzen zijn op zijn zachtst gezegd meer dan acceptabel. Voor de kinderen is er een groot springkussen, een barbecue en andere snacks zorgen ervoor dat niemand honger hoeft te lijden en nadat de prijsuitreiking heeft plaatsgevonden, kan het feest beginnen. De bekende Venlose DJ Maximus zal zijn opwachting maken en zorg dragen voor een perfecte afsluiting van een zinderende en sfeervolle avond.

Inschrijven voor het toernooi graag via email minitoernooi@vch-blerick.nl. Kosten zijn 25 euro per team, inschrijven voor 16 mei. En nogmaals, voor bezoekers is de toegang gratis!