Nacompetitie amateurvoetbal

vrijdag 8 juni 2018
Venlosche Boys treedt zondag in de tweede ronde van de nacompetitie in eigen huis in het strijdperk tegen Limburgia dat dit seizoen als tweede in de tweede klasse G eindigde. De ploeg van oud-prof René Eijer was in de eerste ronde thuis met 3-1 te sterk voor EVVC. Wanneer de Boys winnen staat het een week later thuis in de finale tegen de winnaar van het duel Wilhelmina’08 – Prinses Irene.

HBSV blijft de laatste tijd verrassen en dat gebeurde afgelopen zondag wederom toen in Den Bosch met 0-2 werd gewonnen van tweedeklasser BVV. Zondag een thuiswedstrijd voor de ploeg van Tim Nabben. DAW uit Schaijk is dan in Hout-Blerick te gast. Die ploeg versloeg in de eerste ronde Budel overtuigend met 0-3. Mocht HBSV ook dit duel tot een goed einde brengen, dan wacht een week later een uitduel tegen Nooit Gedacht of Berghem Sport.

Kwiek Venlo neemt het zondag uit op tegen vijfdeklasser Toxandria. De Venlonaren verdedigen in Rijkevoort een 3-1 voorsprong. Mocht Kwiek dit duel tot een goed einde brengen, dan handhaaft het zich in de vierde klasse.