Bijeenkomst vrijwilligers voetbalclubs Venlo

 

zaterdag 25 juli 2015
Wat zeg je als leider vlak voor een spannende wedstrijd tegen je spelers? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met blèrende ouders langs de lijn? Daarover gaat de lezing ‘Vrijwilligers in de Sport’ op 21 september a.s. in Venlo. Meld je nu aan!

De lezing wordt gegeven door Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen. Eerder was hij in Venlo te zien met zijn theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’. Inmiddels zijn al 100.000 (!) bezoekers naar die voorstelling – omarmd door o.a. de KNVB – geweest. Heb je die voorstelling gemist, kom dan nu zeker naar zijn lezing. Of heb je die voorstelling al gezien, maar wil je dat iedereen van je club het verhaal meekrijgt? Neem dan alle trainers en bestuurders mee naar deze lezing!

Het is een bijzondere lezing. Want Ewald brengt een zeer opmerkelijk verhaal. Hij beweert dat wij met z’n allen (onbewust en onbedoeld) dingen doen waardoor het juist slechter gaat. En dat is natuurlijk bizar. ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten: betere prestaties en een sterkere club. Maar het is ook een bijzondere lezing door de vorm. Zo brengt hij zijn verhaal met veel energie en passie.

De lezing op maandagavond 21 september 2015 is bedoeld voor alle bestuurs- en commissieleden en trainers en leiders bij de 14 amateurvoetbalverenigingen in Venlo. Het vindt plaats in de aula van het Valusascollege aan de Craneveldstraat 33 in Venlo. De inloop is vanaf 19.30 uur, de lezing zelf van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang is gratis mits je je van te voren opgeeft via de contactpersoon van Venloverbroedert binnen jouw vereniging : Let op: vol is vol!