NOVEMBER 2012

 

VCH en trainer Ger Verheijen beëindigen samenwerking na dit seizoen
donderdag 29 november 2012
Hoofdtrainer Ger Verheijen (foto) heeft te kennen gegeven zijn eenjarig contract bij het Blerickse VCH niet te willen verlengen. Verheijen mist mentaliteit bij sommige van zijn spelers. “Het heeft met mentale weerbaarheid te maken”, liet Verheijen half oktober al aan Sportinvenlo weten. “Dat is al jaren een probleem hier. En dat krijg ik er ook niet binnen een week af acht uit. Ik ben hier niet om met deze groep in de grijze middenmoot te eindigen. De jongens willen dat ook niet, maar niet iedereen schijnt te beseffen waarom het gaat. De groep heeft er vertrouwen in, maar dat wil ik dan wel terugzien op het veld.” Voorzitter Ron Rommerskirchen bevestigt de gedachtengang van Verheijen. “Daar schort het inderdaad wel eens aan”, laat Rommerskirchen weten. “Ger is een winnaarstype, misschien dat er na de 4-0 nederlaag bij VOS iets in hem geknapt is. Wellicht heeft hij zich afgevraagd of hij er nog wel mee door wilde gaan. Ik heb de laatste tijd wel gevoeld dat er wat speelde. Aan de spelersgroep heeft het niet gelegen. De groep wilde met hem verder. We polsen onze spelers altijd, begin november nog. Ger heeft overigens ook aangegeven dat het feit dat hij een nieuw huis in Venray heeft gekocht ook mee heeft gespeeld. Daar wil hij veel tijd insteken. De spelersgroep is afgelopen dinsdag ingelicht en we gaan ons oriënteren op de situatie.” Met twintig punten uit elf wedstrijden neemt VCH momenteel de vierde plek in in de vierde klasse F op negen punten afstand van koploper VOS.

Rob Jacobs nieuwe hoofdtrainer van HBSV
woensdag 28 november 2012
Na drie seizoenen werkzaam te zijn geweest bij derdeklasser IVO, maakt Rob Jacobs (45) het volgend seizoen de overstap naar vierdeklasser HBSV, dat meldt de website van de club uit Hout-Blerick vandaag. De in Maasbree woonachtige Jacobs is bezig aan zijn derde seizoen bij IVO. Daarvoor was hij met veel succes vier seizoenen als trainer werkzaam bij Baarlo. Hij leidde de club van de vierde naar de tweede klasse. “Rob stond bovenaan ons lijstje en we zijn dus erg blij met zijn komst. Wij denken dat Jacobs goed bij onze club past”, laat voorzitter Jan Fila desgevraagd aan de site Indewandelgangen weten. Jacobs volgt Roland Heger op die drie seizoenen hoofdcoach was bij HBSV.

Foto: Jeu Lücker

Venlosche Boys naar volgende ronde, Blerick verliest
zondag 25 november 2012
Tweedeklasser Venlosche Boys heeft in de derde ronde van de beker met 1-3 gewonnen bij stadgenoot IVO dat een klasse lager uitkomt (foto boven). Binnen tien minuten keek IVO door twee doelpunten van Luke van Veggel al tegen een 0-2 achterstand aan. In de twaalfde minuut zorgde Dick Louwhoff voor de aansluitingstreffer voor de Veldenaren. Na een half uur tekende David Kalokoh voor de 1-3. Na rust wisten beide ploegen niet meer tot scoren te komen. In de volgende ronde neemt de formatie van Jay Driessen het thuis tegen FC Oda op, lijstaanvoerder in de derde klasse C. De Weertenaren waren in Swolgen met 2-3 te sterk voor Sporting ST. De wedstrijd in de volgende ronde wordt 16 december in Venlo gespeeld. In de derde klasse C stond de inhaalwedstrijd tussen SV Budel en Blerick op het programma. Blerick redde het niet: 3-2. Door de nederlaag blijft de ploeg van Leon Theuws op de vijfde plek staan met negentien punten uit elf wedstrijden. Klik hier voor foto’s van de wedstrijd IVO – Venlosche Boys.

Hockeydames Venlo verslaan koploper Tegelen
zondag 25 november 2012
De hockeydames van Venlo hebben vandaag op eigen veld een knappe en verdiende overwinning behaald op koploper Tegelen (foto onder). Vijf minuten voor rust scoorde Susan Oostdam uit de rebound van de eerste strafcorner de enige treffer van de wedstrijd. In de tweede helft was Venlo de bovenliggende partij en de ploeg van Ralf Thijssen gaf de krappe voorsprong niet meer uit handen. Door de nederlaag is Tegelen koploper af. Zowel Heeze als MEP zetten hun partijen in winst om en staken de ploeg van Jos Nonnekes voorbij. Heeze en MEP delen de koppositie nu met ieder 28 punten uit 13 wedstrijden. Oss en Tegelen volgen op een punt. Venlo staat vijfde en heeft vier punten achterstand op de koplopers. Ook de heren van Venlo deden van zich spreken. In Boxtel bleeft de formatie van Peter Kloimstein knap overeind: 2-2. Beide Venlose doelpunten werden door Floris van de Ven gescoord. Klik hier voor foto’s van de wedstrijd Venlo – Tegelen.

Bas Hoppenbrouwers nieuwe hoofdtrainer DEV-Arcen
zaterdag 24 november 2012
Zoals eerder aangekondigd stopt Maurice Houben na zeven seizoenen als hoofdtrainer van DEV-Arcen. Het bestuur van DEV heeft samen met een afvaardiging van de selectie gekeken wie Houben zou kunnen opvolgen. Een van de kandidaten daarvoor was Bas Hoppenbrouwers. Na een paar goede gesprekken is de club met Hoppenbrouwers tot overstemming gekomen. Vanaf het nieuwe seizoen zal Hoppenbrouwers als hoofdtrainer fungeren.

Hoppenbrouwers heeft bij de betaalde jeugd van Vitesse en FC Twente en bij hoofdklasser Rheden gespeeld. Als gevolg van blessures moest hij vroeg met voetballen stoppen. Hij haalde vervolgens de trainersdiploma’s TC3 en TC2. Zijn trainersloopbaan startte hij als jeugdtrainer van het Nijmeegse Quick 1888. Daar was hij ook hoofdtrainer om vervolgens hoofdtrainer te worden van SV Orion (Nijmegen) en SC Millingen. Momenteel is Hoppenbrouwers docent bij de KNVB.

Voorzitter Herman Valckx (links) feliciteert de nieuwe hoofdtrainer van DEV-Arcen

Wil Berden vertrekt, Ron Janssen verlengt
donderdag 22 november 2012
Hoofdtrainer Wil Berden heeft aangegeven zijn functie bij FCV-Venlo aan het einde van het seizoen neer te leggen, dat meldt de website van de club. Berden is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij FCV en heeft afgelopen dinsdag tijdens de training de spelers geïnformeerd over zijn besluit. Uiteraard zal hij er met staf en spelersgroep alles aan doen om dit seizoen een maximaal resultaat uit het vuur te slepen. FCV-Venlo zal zich de komende weken beraden over de opvolging van Berden.

Ron Janssen van fusieclub Quick Boys/Venlo heeft daarentegen zijn contract dat na het lopende seizoen zou aflopen met twee jaar verlengd. Quick gaat riant an de leiding in de vijfde klasse F. De ploeg heeft 27 punten uit 10 wedstrijden, vier meer dan de nummer twee Kronenberg.

Dames HandbaL Venlo niet opgewassen tegen SEW
woensdag 21 november 2012
De dames van HandbaL Venlo zijn er vanavond in sporthal Craneveld niet in geslaagd de punten in eigen huis te houden. Na een 11-16 achterstand bij rust verloor de ploeg van Gino Smits uiteindelijk met 21-29 van SEW. Bij winst had HandbaL Venlo aansluiting gevonden bij de middenmoot. Die mogelijkheid was niet ondenkbeeldig gezien de twee overwinningen op rij die de ploeg boekte en het resultaat dat eerder tegen SEW in het Friese Nibbixwoud werd behaald (nipte 30-29 nederlaag). Het mocht niet zo zijn. Met zes punten uit tien duels staat HandbaL Venlo op een achtste plek in de eredivisie.

Leon Theuws na dit seizoen weg bij Blerick
dinsdag 20 november 2012
Trainer Leon Theuws heeft aangegeven na het lopende seizoen te vertrekken bij Blerick. Hij zou op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Een opmerkelijk besluit omdat Theuws officieel pas vijf maanden als hoofdcoach bij de Blerickse club werkzaam is. Theuws speelde tien jaar voor Blerick en twee seizoenen voor Panningen. Hij fungeerde het vorig seizoen nog als coach van het tweede team en was nauw bij de hoofdmacht betrokken. Dit seizoen volgde hij Jos Rutten op die zes jaar als trainer bij Blerick werkte. Blerick degradeerde het vorig seizoen uit de tweede klasse en staat momenteel met negentien punten uit tien wedstrijden op de vijfde plaats in de derde klasse C. Eerder gaven ook John Taihuttu (VOS), Jay Driessen (Venlosche Boys) en Roland Heger (HBSV) na dit seizoen bij hun clubs te vertrekken. Saillant detail: het drietal is dan vier seizoenen voor hun clubs als trainer actief geweest.

VOS – VCH 4-0

VOS wint overtuigend van VCH, Quick Boys/Venlo dendert voort
zondag 18 november 2012
Venlosche Boys heeft in de tweede klasse H in Nistelrode een sensationele 3-7 overwinning behaald op Prinses Irene. Door de winst bivakkeert de ploeg van Jay Driessen in de middenmoot met vijtien punten uit elf wedstrijden. In de derde klasse C behaalde IVO thuis tegen nummer laatst Merefeldia een nuttige maar krappe zege: 3-2. Daarmee blijven de Veldenaren in het spoor van koploper FC Oda dat thuis tegen Rood Wit’62 geen fout maakte: 3-1. Blerick verloor op bezoek bij Helmondia met dezelfde cijfers. Het degradatieduel tussen Belfeldia en Spcl. Irene werd door de Belfeldenaren met 3-0 gewonnen. Niels Kessels scoorde twee keer namens Belfeldia, Sancho Izquerdo nam de derde treffer voor zijn rekening. Met elf punten uit evenveel duels staat Belfeldia nu tiende en heeft vijf punten voorsprong op Irene. FC Oda gaat aan kop met 25 punten uit 11 duels. IVO heeft 22 punten, Blerick 19 (uit 10).

Foto: Jeu Lücker

In de vierde klasse F is VCH er niet in geslaagd koploper VOS de eerste nederlaag toe te brengen. Vlak voor rust miste VOS nog een penalty, in de tweede helft sloeg de ploeg van John Taihuttu keihard toe. Hoewel de formatie van Ger Verheijen in de beginfase van het tweede bedrijf nog enkele kleine kansen wist te creëren, was het daarna VOS wat de klok sloeg. Mede door het veelvuldige en slordige balverlies van VCH wist VOS de score naar een verdiende 4-0 op te voeren. Door de nederlaag werd VCH op de ranglijst voorbij gestoken door promovendus TSC’04 dat thuis knap met 3-1 van HBSV won (foto boven). In Maasbree verloor DEV-Arcen met 4-0 van MVC’19. Met 29 punten uit 11 duels gaat VOS nu aan de leiding, op zeven punten gevolgd door TSC’04. VCH staat vierde met twintig punten. Klik hier voor foto’s van de wedstrijd TSC’04 – HBSV. Klik hier voor enkele foto’s van de wedstrijd Quick Boys/Venlo – SVOC’01.

Foto: Jeu Lücker

In de vijfde klasse F dendert Quick Boys/Venlo vrolijk door. Dit keer werd SVOC’01 simpel opzij gezet: 6-1 (foto boven). Kronenberg dat met 2-4 bij Merselo kan de Venlonaren nog enigszins volgen. De ploeg heeft nu vier punten achterstand op Quick, dat in 10 duels maar liefst 48 keer wist te scoren. In de onderste regionen behaalde VVV’03 na een 0-1 achterstand bij rust een belangrijke 2-1 overwinning op SV Lottum (foto onder). De ploeg van John Buksak zegevierde uiteindelijk met 2-1 door treffers van Revelino Heatubun en Brain Zwiggelaar. ’03’ staat nu met negen punten uit tien wedstrijden op de achtste stek. Het duel tussen Resia en FCV-Venlo werd afgelast.

 

Heren Venlo pakken de draad weer op, dames Tegelen handhaven zich aan kop
zondag 18 november 2012
VHC heeft de nederlaag de vorige week tegen koploper Zwart-Wit kennelijk goed verteerd. Op de Herungerberg versloegen de mannen van Peter Kloimstein vandaag Berkel-Enschot met 3-1 (foto onder). De Venlose doelpunten werden gescoord door Thijs van Haren, Wiebe Mulders en Job Baeten. De topper in de eerste klasse C tussen Zwart-Wit en MEP werd overtuigend door Zwart-Wit gewonnen: 5-1. Door de 5-2 nederlaag die Eindhoven bij Hopbel leed, stijgt Venlo weer een plaatsje op de ranglijst. Zwart-Wit staat aan de leiding met 32 punten uit 12 duels. MEP volgt op zeven punten, VHC staat op een derde plek met 23 punten. De dames van Venlo kwamen in de eerste klasse C in Oss tot een zeer verdienstelijk gelijkspel tegen de plaatselijke club: 3-3. Voor Venlo scoorden Felice Linthorst (2x) en Danique Cabooter. In dezelfde klasse wisten de dames van Tegelen de koppositie te behouden. De ploeg van Jos Nonnekes speelde met 1-1 gelijk tegen de nummer twee Heeze. Tegelen staat aan de leiding met 27 punten uit 12 wedstrijden. Venlo neemt de vijfde plaats in met 21 uit 12. In de derde klasse C won het herenteam van Blerick in eigen huis eenvoudig met 3-0 van Oirschot waardoor de ploeg zich op de derde plaats handhaafde. In de tweede klasse C verloren de dames van Blerick thuis met 1-4 van HCAS. Daarmee drukte de ploeg uit Asten Blerick nog vaster op de laatste plaats. Blerick vergaarde in tien duels tot dusver slechts twee punten.

Met een fraaie tip-in tekent Thijs van Haren voor de 1-0

 

Contour Run op Velden strikt opnieuw grote jongen
donderdag 15 november 2012
Ook dit jaar is de organisatie van de Contour Run op Velden er in geslaagd een grote jongen te strikken. Was het vorig jaar Mohamed Ali Mohamed de grote publiekstrekker, dit jaar zal dat ongetwijfeld Abebe Dinkesa zijn. Het wordt de vijfde editie van de wedstrijd die geldt als voorbereiding op de Venloop in maart van het volgend jaar. Lees verder…

 

VOS en Quick Boys/Venlo maken geen fout, IVO onderuit bij Baarlo
zondag 11 november 2012
Venlose Boys verloor op de eigen Alde Wielerbaan na een 0-2 ruststand uiteindelijk met 0-3 van titelpretendent SVC 2000 uit Roermond (foto boven). De ploeg van Jay Driessen heeft na tien wedstrijden twaalf punten en bivakkeert in de onderste regionen van de tweede klasse H. In de derde klasse C redde IVO het in Baarlo niet tegen de plaatselijke trots. De Veldenaren verloren met 4-2 en moest de koppositie afstaan aan FC Oda dat in Panningen met 0-1 zegevierde. Blerick versloeg op sportpark ‘t Saorbrook Belfeldia met 3-1 (foto onder). Door die overwinning behoudt Blerick een achterstand van drie punten op koploper FC Oda maar heeft wel een duel minder gespeeld. Spcl. Irene deelde in Tegelen de punten met Budel: 1-1. Met zes uit tien staat Irene nu voorlaatste. Klik hier voor foto’s van Blerick – Belfeldia. Klik hier voor enkele foto’s van de wedstrijd Venlosche Boys – SVC 2000.

Foto: Jeu Lücker

Door met 0-2 bij Leunen te winnen, heeft VOS de leidende positie in de vierde klasse F behouden. Ysselsteyn nam de tweede plek van VCH over door een 0-2 winst bij DEV-Arcen. VCH kwam in eigen huis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen MVC’19 (foto onder). VOS heeft nu 26 punten uit 10 duels. Ysselsteyn volgt op vijf punen, VCH heeft zes punten achterstand op de ploeg van John Taihuttu. Door een doelpunt van Michel van Ooijen vlak voor rust won TSC’04 de uitwedfstrijd tegen SVEB met 0-1. Daarmee sluit de promovendus met negentien punten uit tien wedstrijden netjes aan bij de subtop. HBSV verloor in eigen huis met 2-4 van SV Oostrum. Klik hier voor foto’s van VCH – MVC’19.

Foto: Jeu Lücker

Quick Boys/Venlo maakte in de vijfde klasse F geen fout in Meterik. Sterker nog, de ploeg uit Venlo Zuid liet geen spaan heel van de tegenstander: 1-8. Quick gaat aan de leiding met 24 punten uit 9 wedstrijden, vier meer dan Kronenberg dat de tweede plaats consolideerde door een 5-3 zege op VVV’03. FCV-Venlo staat door de 5-1 winst op Merselo nu derde maar heeft inmiddels al negen punten achterstand op koploper Quick Boys/Venlo. VVV’03 staat voorlaatste met zes uit negen.

Heren van VHC niet opgewassen tegen koploper Zwart-Wit
zondag 11 november 2012
De hockeymannen van Venlo zijn er niet in geslaagd voor een stunt te zorgen. De ploeg van trainer Peter Kloimstein verloor op de Herungerberg het topduel tegen koploper Zwart-Wit uit Breda nipt maar wel verdiend met 2-3. De Bredanaren waren de gehele wedfstrijd de bovenliggende partij. Dat betekende echter niet dat VHC niet van zich afbeet. Uit een strafcorner namen de Venlonaren via Florian Teichelkamp zelfs brutaal de leiding. In de 24ste minuut kwam Zwart-Wit weer langszij. Toch zou VHC de eerste helft met een voorsprong afsluiten. Floris van de Ven scoorde, wederom uit een strafcorner de 2-1. In de tweede helft stond VHC constant met de rug tegen de muur en redde het uiteindelijk niet: 2-3. Klik hier voor foto’s van Venlo – Zwart-Wit.

Swift Velden verslaat concurrent Spes
zondag 11 november 2012
De dames van Swift Velden zijn de nieuwe zaalcompetitie voortvarend van start gegaan. In De Visgraaf werd directe concurrent Spes met 13-10 verslagen. Voor trainer Peter Kooiman kwam de zege niet als een verrassing. “Op het veld hebben we net van ze verloren”, vertelt Kooiman bij L1, “maar de vorige week tijdens het Top-4 toernooi wonnen we van Spes. We hadden een fitte selectie dus het vertrouwen was er. We sloegen vrij snel een gat van vier goals en leidden bij rust met 8-4. Na rust kwam Spes op twee goals en vlak voor tijd stonden we nog maar met 11-10 voor. We waren de organisatie wat kwijt maar gelukkig hebben we de wedstrijd toch over de streep getrokken.” Het vorig seizoen wist Swift Velden de finale te halen. Daarin werd in Eindhoven verloren van Korfrakkers.

HandbaL Venlo boekt nuttige overwinning
zaterdag 10 november 2012
De dames van HandbaL Venlo hebben in eigen huis een belangrijke zege behaald op Fortissimo: 35-26. Na een 11-15 ruststand stelde de ploeg van Gino Smits in de tweede helft op niet mis te verstane wijze orde op zaken. “Fortissimo scoorde na rust nog wel de 11-16 maar toen kwam onze TGV op gang”, laat Smits bij L1 weten. “Twaalf minuten later stonden we met 27-17 voor. Onvoorstelbaar. In de eerste helft waren we te passief. In de rust heb ik gezegd dat ze zichzelf ermee te kort deden. In de tweede helft hebben we ze sterk onder druk gezet waardoor de tegenstander technische fouten ging maken en slecht schoot. En bij ons vloog na elke omschakeling de ene na de andere bal er in.” Door de overwinning staat HandbaL Venlo nu met zes punten uit negen wedstrijden op de zevende plek in de eredivisie.

Hockeyheren Venlo wacht zware klus
donderdag 8 november 2012
De hockeyheren van Venlo ontvangen zondag op de Herungerberg de onbetwiste koploper en gedoodverfde kampioen van de eerste klasse C Zwart-Wit uit Breda. Venlo deelt de derde plaats met Eindhoven. Beide ploegen hebben twintig punten uit tien wedstrijden. Zes punten minder dan Zwart-Wit dat bovendien tot dusver maar liefst 54 keer scoorde en nog ongeslagen is. Die cijfers spreken niet in het voordeel van Venlo dat tot dusver twintig keer doel trof. Ook Coach Peter Kloimstein lijkt op voorhand niet erg optimistisch. “We gaan proberen zo goed mogelijk te spelen en kijken dan wel waar het schip strandt. MEP en Zwart-Wit steken er bovenuit. Ons team moet weer terug in de discipline en dan alleen kunnen we weer voor een verrassing zorgen. Zo niet, dan gaan de drie punten naar Breda”, stelt Kloimstein op de website van VHC.

Deur bij de Venlosche Boys wagenwijd open
woensdag 7 november 2012
Handig: een nieuw codeslot op de deur van het materialenhok bij de Boys. Niet handig: een container voor deze deur plaatsen omdat je de code telkens intikken maar lastig vindt en vervolgens lekker gaan trainen en de deur wagenwijd open laten staan. Nog een balletje nodig? Neemt u maar mee…Heren leiders en trainers, neem u verantwoordelijkheid en let hierop! En dat geldt óók voor het uitdoen van de verlichting op de trainingsvelden. Wie stapt er nu rustig in zijn auto na de training en rijdt naar huis, terwijl er nog grote masten met verlichting staan te branden?? Niet gek dat buurtbewoners ‘s nachts bellen met de politie (en die dus weer naar het bestuur, om de verlichting te komen uitmaken). Gek? Ja. Incident? Nee, helaas al meerdere keren voorgekomen. Bron: Venlosche Boys, met dank aan indewandelgangen.com.

Foto: Jeu Lücker

Doelpuntenfestival bij IVO – Spcl. Irene
zondag 4 november 2012
Won IVO de vorige week nog de topper in de derde klasse C in en tegen Blerick met 1-2, vandaag was de Veldense ploeg niet in staat thuis te winnen van Spcl. Irene dat de vorige week de eerste overwinning boekte. In een doelpuntrijke derby hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 5-5 (foto boven). Door het gelijke spel, moet IVO de kop nu delen met FC Oda dat thuis met 3-1 van Sparta’18 won. Beide ploegen hebben 19 punten uit 9 wedstrijden. Het duel tussen Budel en Blerick werd afgelast. De Blerickenaren hebben drie punten achterstand maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Belfeldia won thuis knap met 2-1 van Rood Wit’62 door doelpunten van Niels Kessels en Rowan Koppers. De ploeg staat nu tiende in de derde klasse C met acht punten uit negen duels. Spcl. Irene staat elfde en heeft vijf punten. Klik hier voor foto’s van IVO – Spcl. Irene.

VOS lijdt in eigen huis verrassend puntverlies tegen hekkensluiter Sporting ST
zondag 4 november 2012
VOS heeft in de vierde klasse F zeer verrassend puntverlies geleden tegen hekkensluiter Sporting ST. De Venlonaren kwamen in eigen huis tegen de ploeg die tot dusver nog geen punt had vergaard, niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Ernstige consequenties had dat niet voor de ploeg van John Taihuttu. VOS heeft na 9 wedstrijden 23 punten, vier meer dan nummer twee VCH dat na een 0-0 ruststand met 3-1 van Leunen won (zie foto boven). De stadsderby tussen TSC’04 en DEV-Arcen eindigde in een 3-1 zege voor de ploeg uit Tegelen. HBSV zegevierde met 0-2 bij Melderslo. Klik hier voor enkele foto’s van VCH – Leunen.

In de vijfde klasse F won koploper Quick Boys/Venlo met afgetekende cijfers van de nummer drie SV United: 5-0. Achtervolger Kronenberg kreeg in Lottum een stevige oorwassing, de ploeg verloor met maar liefst 7-0 van SV Lottum. Quick gaat nu aan de leiding met 21 uit 8, op vier punten gevolgd door Kronenberg. Op de Herungerberg deed VVV’03 in dezelfde klasse goede zaken (foto onder). Het won het Venlose onderonsje tegen FCV-Venlo met 4-0 waardoor de ploeg van John Buksak de rode lantaarn overdraagt aan America. Beide ploegen hebben zes punten uit acht wedstrijden maar de Venlonaren hebben een beter doelsaldo. Klik hier voor foto’s van VVV’03 – FCV-Venlo.

Foto: Jeu Lücker

 

HandbaL Venlo wint Limburgse derby
zaterdag 3 november 2012
In de strijd tegen degradatie heeft HandbaL Venlo vanavond in Geleen in de Limburgse derby tegen concurrent Vlug en Lenig een belangrijke zege geboekt. Bij rust leidde de ploeg van Gino Smits al met 16-17. De Venlose handbalsters gaven die voorsprong van een doelpunt in een meer spannende dan goede wedstrijd niet meer uit handen: 30-31. Door de tweede overwinning staat HandbaL Venlo nu op een tiende plek in de eredivisie met vier punten uit acht duels. Vlug en Lenig heeft twee punten minder en staat op de laatste plaats.