JUNI 2018

 

International U15 Tournament bij RKMSV
zaterdag 23 juni 2018
Het deelnemersveld van het zevende International U15 tournament van RKMSV dat 25 en 26 augustus 2018 in Meijel wordt gehouden, is bekend. De winnaar van de voorgaande drie edities, Right to Dream uit Ghana, komt de titel verdedigen.

 

Jong De Graafschap trekt zich terug, Venlosche Boys handhaaft zich
donderdag 14 juni 2018
Vanmiddag werd bekend dat Venlosche Boys zich zonder te spelen handhaaft in de eerste klasse. Dat heeft alles te maken met het terugtrekken van Jong De Graafschap dat het afgelopen seizoen naar de hoofdklasse degadeerde. Die ploeg wil het komend seizoen…

 

Boys naar finale, HBSV uitgeschakeld, Kwiek gedegradeerd
zondag 10 juni 2018
Venlosche Boys heeft de finale van de playoffs weten te bereiken. De equipe van Roel Sloesen was vanmiddag op de Alde Wielerbaan met 2-1 te sterk voor BSV Limburgia. Zondag 17 juni speelt de ploeg de finale, wederom in eigen huis, tegen Prinses Irene…

 

Swift verliest kruisfinale
zondag 10 juni 2018
Na een seizoen hard werken, een nieuw spelsysteem en het inpassen van enkele nieuwe speelsters, was het de formatie van Han Janssens gelukt om als eerste te eindigen in de reguliere competitie en tevens de kruisfinale veilig te stellen. Dit was al een hele prestatie op zich.

 

Nacompetitie amateurvoetbal
vrijdag 8 juni 2018
Venlosche Boys treedt zondag in de tweede ronde van de nacompetitie in eigen huis in het strijdperk tegen Limburgia dat dit seizoen als tweede in de tweede klasse G eindigde. De ploeg van oud-prof René Eijer was in de eerste ronde thuis met 3-1 te sterk voor EVVC.

 

Swift kampioen in de Topklasse
zondag 3 juni 2018
De korfbalsters van Swift hebben vandaag op eigen veld het kampioenschap in de Topklasse voor zich opgeëist. De ploeg van Han Janssens was met 17-11 te sterk voor Be Quick en omdat Spes thuis met 8-9 van DDW verloor, kon in Velden de vlag in top.

 

Venlosche Boys, HBSV en Kwiek succesvol in de nacompetitie
zondag 3 juni 2018
De drie Venlose clubs die nog betrokken zijn bij nacompetitieduels zijn vandaag uitstekend van start gegaan. Het om lijfsbehoud strijdende Venlosche Boys won op de eigen Alde Wielerbaan met 4-1 van GSV’28 en bereikte daarmee de tweede ronde.

 

Korfbalsters Swift hebben het in eigen hand
vrijdag 1 juni 2018
De spanning is om te snijden in de topklasse van de veldcompetitie van het dameskorfbal. Vijf ploegen komen nog in aanmerking voor vier plekken in de playoffs. Een ding staat wel als een paal boven water. Wanneer Swift aanstaande zondag van Be Quick wint…