JANUARI 2015

 

Gelijkspel dames HandbaL Venlo, winst heren
zaterdag 31 januari 2015
HandbaL Venlo heeft het belangrijke duel tegen Hellas niet in winst om kunnen zetten. In de eigen hal bleeft de ploeg van Sander Barents steken op 25-25. Bij rust keek Venlo nog tegen een 11-13 achterstand aan.

Kruisfinales in zicht voor Swift Velden
vrijdag 30 januari 2015
Dat Swift de kruisfinales gaat halen is vier duels voor het einde van de reguliere zaalcompetitie in de topklasse wel duidelijk. Toch kan de ploeg van Jan Kooiman dat plekje zondag al veiligstellen.

HandbaL Venlo ontkent eventuele verhuizing
woensdag 28 januari 2015
Dinsdag berichtte Omroep Venlo over een eventueel vertrek van HandbaL Venlo uit Venlo en te verhuizen naar een andere locatie. De mogelijkheden aan de Craneveldstraat zouden te beperkt zijn qua professionele omgeving…

Trainersmutaties bij Venlose voetbalclubs
dinsdag 27 januari 2015
Kwiek Venlo en coach Ron Janssen (foto) gaan een seizoen langer met elkaar door. Beide partijen zijn tevreden met en over elkaar. Hoe zit dat bij de andere Venlose amateurclubs? Een overzicht, voor zover bekend.

Hockeyheren Venlo alsnog gedegradeerd
zondag 25 januari 2015
De hockeyheren van VHC Venlo degradeerden de vorige week al rechtstreeks uit de hoofdklasse, maar de ploeg kreeg vandaag in Rotterdam een herkansing omdat de nummer voorlaatst Oranje Zwart zich uit de competitie terugtrok.

Swift wint duel met twee gezichten
zondag 25 januari 2015
Swift Velden heeft vandaag de thuiswedstrijd tegen Spes met 13-11 gewonnen. In de eerste helft was Spes duidelijk de bovenliggende partij en de ploeg uit Milsbeek stond dan ook op een verdiende 5-10 voorsprong.

Venlose hockeydames lopen promotie mis
zondag 25 januari 2015
De dames van VHC Venlo zijn er in Rotterdam niet in geslaagd promotie naar de hoofdklasse te realiseren. Zowel de dames als de heren waren zaterdag al naar Rotterdam afgereisd om eventuele gladheid op de wegen te omzeilen.

Top-toernooien ook dit jaar sterk bezet
zondag 25 januari 2015
Samen met VVV-Venlo hebben de ToernooiPartners SV Blerick, RKMSV, IVO, VCH en VVV’03 al in een vrij vroeg stadium 70% van het totale deelnemersveld vastgelegd. Collectief en coöperatief zijn weer de handvaten voor 2015.

Afstraffing voor dames HandbaL Venlo
zaterdag 24 januari 2015
Er was vanavond in sporthal Craneveld voor de dames van HandbaL Venlo geen houden aan. De pupillen van coach Sander Barents dienden slechts als kanonnenvoer voor Dalfsen.

Bekerstunt Blerick tegen topklasser EVV
donderdag 22 januari 2015
Derdeklasser Blerick heeft in de strijd om de KNVB-beker voor een daverende verrassing gezorgd. Op het eigen, slecht bespeelbare sportpark ‘t Saorbrook werd topklasser EVV uit Echt met een verdiende 2-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Herkansing voor hockeyheren VHC
dinsdag 20 januari 2015
Zondag degradeerden de hockeyheren van Venlo rechtstreeks uit de hoofdklasse met slechts twee punten uit tien duels. Oranje Zwart eindigde als voorlaatste en zou zich aanstaande zondag via play-offs in de hoofdklasse kunnen handhaven.

Dames HandbaL Venlo laten winst glippen
zondag 18 januari 2015
De dames van Gilde-BT/HandbaL Venlo hebben vandaag in Kwintsheul een onnodige nederlaag geleden. Quintus trok moeizaam met 23-20 aan het langste eind. Het leek er gaandeweg de tweede helft op dat Venlo voor een verrassing zou zorgen.

Hockeydames VHC blijven winnen
zondag 18 januari 2015
De hockeydames van VHC Venlo hebben de kruisfinale in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven gewonnen. In de finale versloeg de ploeg van Ralf Thijssen het Tilburgse Were Di met 2-0.

Ricardo Wassenberg hoofdtrainer Belfeldia
zondag 18 januari 2015
Belfeldia heeft een vervanger gevonden voor de naar HBSV vertrekkende coach Tim Nabben die na drie jaar in Belfeld werkzaam te zijn geweest toe was aan een nieuwe uitdaging.

Heren HandbaL Venlo maat te groot voor Gemini
zaterdag 17 januari 2015
De heren van HandbaL Venlo hebben vanavond in sporthal Craneveld revanche genomen voor de bedroevende vertoning van de vorige week toen in Kwintsheul knullig met 16-12 van het reserveteam van Quintus werd verloren.

Swift op jacht naar eerherstel
vrijdag 16 januari 2015
Niet dat alle alarmbellen in Velden zullen rinkelen, maar het is toch wel oppassen geblazen. Wonnen de dames van Swift op overtuigende wijze de eerste zes duels in de topklasse, daarna ging het mis…

Venlosche Boys zamelt oude voetbalschoenen in
donderdag 15 januari 2015
De schoonbroer van de bij de Venlosche Boys betrokken Margot Claessens tracht in Kitase, een dorp in de buurt van de hoofdstad Accra in Ghana, de plaatselijke voetbalclub nieuw leven in te blazen.

David Salisbury-Higgs nieuwe coach Wallaby’s
dinsdag 13 januari 2015
Het bestuur van The Wallaby’s heeft tijdens de feestdagen niet stilgezeten na de aankondiging van trainer/coach Duquesnoy 17 december 2014 dat hij zijn taken als trainer/coach neerlegde. Op 2 januari kreeg de rugbyclub…

Swift Velden en trainer Jan Kooiman verlengen
maandag 12 januari 2015
Dameskorfbalvereniging Swift Velden en trainer Jan Kooiman hebben het lopende contract met één jaar verlengd. De verbintenis loopt nu tot en met het seizoen 2015/2016.

Gevoelig verlies heren HandbaL Venlo
zondag 11 januari 2015
Koploper HandbaL Venlo heeft zichzelf vandaag bepaald geen goede dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap van de eerste divisie. In Kwintsheul verloor de ploeg van Richard Curfs met 16-12 van laagvlieger Quintus 2.

Tweede nederlaag op rij voor Swift
zondag 11 januari 2015
De dames van Swift Velden lijken wat van slag. In eigen huis werd vandaag de tweede opeenvolgende nederlaag van de competitie geleden. Verloor de ploeg van Jan Kooiman drie weken geleden nog van Be Quick

Kampioenschap voor Venlose hockeydames
zondag 11 januari 2015
De dames van Venlo hebben in Veldhoven het kampioenschap van de Topklasse B voor zich opgeëist. De ploeg van Ralf Thijssen liet er geen twijfel over bestaan wie het sterkste was en won alle duels.

Gilde-BT/HandbaL Venlo laat DSS kansloos
zaterdag 10 januari 2015
De dames van HandbaL Venlo hebben zaterdagavond tegen de puntloze hekkensluiter DSS geen fout gemaakt. Na een 12-7 ruststand won de ploeg van Sander Barents in eigen huis afgetekend met 29-18 van de opponent uit Heemskerk.

DSS lijkt makkie voor dames HandbaL Venlo
zaterdag 10 januari 2015
Op papier lijkt het vanavond een gemakkelijke opgave voor de dames van HandbaL Venlo te worden. Hekkensluiter DSS is immers te gast in sporthal Craneveld.

Blerick-EVV: drie maal scheepsrecht?
vrijdag 9 januari 2015
Het duel werd 11 december al wegens beroerd weer afgelast. 21 december zouden derdeklasser SV Blerick en topklasser EVV elkaar in de vierde ronde van de districtsbeker alsnog op sportpark ‘t Saorbrook treffen.

VVV’03 komt terug op besluit
donderdag 8 januari 2015
Het bestuur van voetbalclub VVV’03 is teruggekomen op het besluit om de samenwerking met het trainerstrio John Buksak, Harold Derix en Henk Lammen te beëindigen.

Winterstop, komkommertijd (update)
dinsdag 6 januari 2015
We hebben weer een groot aantal oude interviews met spelers en trainers van VVV-Venlo toegevoegd. Van John de Wolf tot Jan Versleijen, van Eelco Schattorie en Henk van Stee tot Jan Schatorje en John van Loenhout. Kortom, een smak gratis leesvoer.

Hockeydames VHC royaal aan kop in Topklasse
zondag 4 januari 2015
De dames van VHC Venlo hebben vandaag in sporthal Egerbos in Blerick uitstekende zaken gedaan in de Topklasse B. Niet alleen directe concurrent Heeze werd met 2-1 verslagen ook Tilburg en Weert werden aan de zegekar gebonden.

Wisselend succes voor Gilde-BT/Venlo
zaterdag 3 januari 2015
De dames van HandbaL Venlo hebben in Amsterdam niet voor een stunt kunnen zorgen. Tegen de nummer twee van de eredivisie, VOC, werd een ruime 45-30 nederlaag geleden.